In slechts één week creëren we een strategisch en emotioneel merk dat meer klanten aantrekt en jouw bedrijf laat groeien. Geen concessies op de merkstrategie of het creatieve proces, maar een week volledige focus op jouw merk. Bereid je voor op een sterk en authentiek merk waar je trots op kunt zijn en dat het vertrouwen van maanden werk uitstraalt - niet dagen.

VIP InTenSieVe BRanDinG WeeK

Merklancering in één week!

PaST HeT BiJ JouW BeHoeFTen?

Ontdek onze VIP Branding Week Vibes

Wat je situatie ook is, als je snel een professioneel merk nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres. Bereid je voor op een sterk en authentiek merk waar je trots op kunt zijn.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om op te vallen tussen de concurrentie. Echter, het uitvogelen van het hele branding gebeuren - bovenop alles wat er bij het runnen van een bedrijf komt kijken - kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Sterker nog, het kan je compleet overweldigen!

Komt dit gevoel je bekend voor?


Ben je het zat om wekelijks kostbare tijd te verspillen aan het knutselen met lettertypen en kleuren om je merk op te bouwen? Dient de ''doe het zelf'' aanpak je niet langer?

Heb je zelf geprobeerd om je logo te maken in Canva, maar miste het de professionele uitstraling waar je naar verlangt?

Of misschien sta je op het punt om je bedrijf binnenkort te lanceren en realiseer je je dat je snel branding nodig hebt om een sterke indruk te maken en je merk op tijd klaar te hebben voor de grote onthulling?✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK 

Brand Guide over het gebruik van jou branding

Mockups - jouw 
branding in actie

Uniek en emotiegedreven kleurenpalet

Krachtige merktypografie, zorgvuldig geselecteerd.

Logo & logo variaties

Merk strategie

WaT Je ZuLT onTVanGen

DIT PAKKET PAST BIJ JOU aLS..

We richten ons een hele week op jouw merk


Gedurende de week ben je niet meer dan 30 minuten tot 1,5 uur per dag kwijt om opleveringen te bekijken en van feedback te voorzien. Dit geeft ons richting!

Je hebt een duidelijke visie en je bent enthousiast om samen te werken met een creatieve partner om je branding tot leven te brengen.

Je je branding snel wilt lanceren zonder concessies te doen aan kwaliteit.Let’s show you to the world. - Creative Vibes

We See you,
We HeaR you,
We FeeL you.

1-op-1 strategische sessie met lekkere hapjes
Merkstrategie met aangepaste tools die je helpen bij het promoten, vermarkten en opvallen bij de juiste klanten online
Merkdoel, Doelgroepanalyse, Concurrentieanalyse, Merkonderscheid, Merkpositionering, Kernboodschap

We zullen een strategische sessie hebben en diep ingaan op een reeks begeleidende vragen die ons een beter inzicht geven in jouw visie.

Inclusief

DAG 1 - Merkstrategie

DAG 5

DAG 4

DAG 3

DAG 2

DAG 1

+

+

+

Verfijning van de strategie
Creatieve Richting
Look & Feel Moodboard
Kleurenpalet

Dit is waar jouw merk tot leven komt in de juiste richting, afgestemd op jouw unieke verhaal.

Inclusief

Dag 2 - Creative Richting

DAG 5

DAG 4

DAG 3

DAG 2

DAG 1

+

+

+

+

Logo concepten
Krachtige merktypografie, zorgvuldig geselecteerd.
1-op-1 gesprek om de richting definitief te maken

We duiken dieper in het creatieve ontwerpproces om een krachtige merkidentiteit te creëren die naadloos aansluit bij jouw unieke concept.

Inclusief

Dag 3 - Concept ontwerp

DAG 5

DAG 4

DAG 3

DAG 2

DAG 1

+

+

+

Uitwerking van het gekozen logo concept
Doorvoeren van het logo naar jouw complete branding
1-op-1 gesprek voor de laatste fine-tuning

+

+

+

Op deze dag tillen we jouw favoriete logo concept naar een hoger niveau, waarbij we alle details perfectioneren en ervoor zorgen dat je merkidentiteit naadloos aansluit bij je visie.

Inclusief

Dag 4 - Branding

DAG 5

DAG 4

DAG 3

DAG 2

DAG 1

Heldere Merkrichtlijnen in een Brand Guide
Uitgebreide Logo-set
Lancering en een feestelijke start van jouw nieuwe merkavontuur!

+

+

+

Het is tijd om je gloednieuwe merk de wereld in te sturen! Op deze laatste dag ontvang je alle tools en richtlijnen die je nodig hebt om met vertrouwen je merk te laten schitteren en impact te maken.

Inclusief

Dag 5 - Exporteren en Lanceren!

DAG 5

DAG 4

DAG 3

DAG 2

DAG 1

In plaats van een tijdlijn van minimaal een maand voor branding projecten met meerdere opleveringen is onze aandacht een volle week gefocust op jouw branding voor de oplevering in slechts een week. Begin al na een week met het aantrekken van hoogwaardige klanten.

BenieuWD Hoe HeT PRoceS eRuiTZieT?

Vijf dagen vibes & enthousiasme

€3700

*Betalen in termijnen is mogelijk

Investering ex. Btw.

Een hele werkweek in onze studio wordt gewijd aan jouw project

Een nauwe samenwerking gedurende het hele proces

Een volledig op maat gemaakte merkidentiteit met bijbehorende richtlijnen

Een snelle doorlooptijd zonder concessies te doen aan strategie of details

Meest gestelde vragen

Wellicht ben je benieuwd naar een aantal dingen

Zal de snelheid ten koste gaan van de kwaliteit van het werk?

Absoluut niet, we creëren al onze ontwerpen speciaal voor jou, met volledige aandacht tijdens de VIP-week. Gedurende deze week staat alles in het teken van jou en jouw merk.

Bieden jullie betalingsplannen aan?

Branding is een investering, en we begrijpen dat dit voor velen een grote stap kan zijn. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan, afhankelijk van jouw behoeften. Nadat we het eens zijn over de prijs en het contract is ondertekend, vragen we een aanbetaling van 40% om te beginnen. Voor extra gemoedsrust bieden we maandelijkse betalingsplannen aan, zodat iedereen met vertrouwen het brandingproces kan doorlopen.

Kan ik andere materialen en promotiemateriaal toevoegen?

 Zeker, bij ons geldt het principe "no-size-fits-all". We kunnen het pakket aanpassen aan jouw specifieke wensen en andere materialen en promotiemateriaal integreren, zodat het perfect aansluit op jouw behoeften.

Wat houdt merkstrategie in?

Bij een branding traject beginnen we altijd met het ontwikkelen van een merkstrategie. Dit is een belangrijk onderdeel omdat dit de basis vormt voor een succesvol en duurzaam merk. We onderzoeken onder andere wie je ideale klanten zijn, je visie, je positie op de markt en het creëren van een unieke boodschap. We begeleiden je graag door dit proces en zorgen voor een stevige basis voor jouw merk, waardoor jouw branding emotie en betekenis overbrengt.

Je krijgt o.a. helderheid over de volgende zaken:
- Merkvisie
- Persoonlijkheid van je merk
- Tone of voice van je merk
- Positie van je merk en concurrentieanalyse
- Doel van je merk
- Ideale klantprofiel

Kan ik alleen een logo krijgen in plaats van het volledige pakket?

We willen graag een logo voor je maken, maar een logo alleen maakt geen volledig merk. We denken dat we een diepgaande aanpak nodig hebben om je merk echt te veranderen en naar een hoger niveau te tillen, zodat je succes kunt hebben. Daarom bieden we geen losstaand logo-ontwerp aan, maar werken we aan een complete branding.

Alles ziet er goed uit, hoe kunnen we van start gaan?

Dat is geweldig om te horen! We staan te popelen om aan de slag te gaan. Om het proces te starten, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via dit formulier. Als je liever eerst persoonlijk wilt kennismaken, kun je dat doen via deze link. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Tot snel!

“Een hele fijne samenwerking met Yoni gehad! Ze luistert goed, is een fijn persoon en kwam met creatieve ideeën voor de producten. Echt een aanrader!”

Human Potential Studio

Chantal

“Yoni turned our dream for The Kynd Space into physical reality, beyond our already highly impressed expectations.”

The Kynd Space

Yvette

"Ik ben absoluut een ambassadeur van Creative Vibes geworden. Yoni heeft met haar creativiteit en goede  ideeën in een vrij korte tijd mijn missie omgezet naar een merk.

Yannick

LYNK People

Yoni did an amazing job creating my brand design. She understood my vision and was very receptive to my feedback. I'm grateful to have chosen such a talented and thoughtful person to work with.

Sara

Sara Verre

Schrijf ons een bericht
Telefoon
Email
Naam

Zoek je naar een bureau dat al je ideeën omzet in een onverwoestbaar merk? Laat van je horen en steek ons met je enthousiasme aan! Dan ontdekken we in een gesprek hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen. 

JOUW PASSIE OMZETTEN IN EEN MERK

JE BERICHT IS VERSTUURD. WE NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

THANK YOU!