Meest gestelde vragen

Wellicht ben je benieuwd naar een aantal dingen

ALLES ZIET ER GOED UIT, HOE KUNNEN WE VAN START GAAN?

Dat is geweldig om te horen! We staan te popelen om aan de slag te gaan. Om het proces te starten, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via dit formulier. Als je liever eerst persoonlijk wilt kennismaken, kun je dat doen via deze link. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Tot snel!

KAN IK ALLEEN EEN LOGO KRIJGEN IN PLAATS VAN EEN VOLLEDIGE PAKKET?

We willen graag een logo voor je maken, maar een logo alleen maakt geen volledig merk. We denken dat we een diepgaande aanpak nodig hebben om je merk echt te veranderen en naar een hoger niveau te tillen, zodat je succes kunt hebben. Daarom bieden we geen losstaand logo-ontwerp aan, maar werken we aan een complete branding.

BIEDEN JULLIE BETALINGSPLANNEN AAN?

Branding is een investering, en we begrijpen dat dit voor velen een grote stap kan zijn. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan, afhankelijk van jouw behoeften. Nadat we het eens zijn over de prijs en het contract is ondertekend, vragen we een aanbetaling van 40% om te beginnen. Voor extra gemoedsrust bieden we maandelijkse betalingsplannen aan, zodat iedereen met vertrouwen het brandingproces kan doorlopen.

KAN IK ANDERE MATERIALEN EN PROMOTIEMATERIAAL TOEVOEGEN?

 Zeker, bij ons geldt het principe "no-size-fits-all". We kunnen het pakket aanpassen aan jouw specifieke wensen en andere materialen en promotiemateriaal integreren, zodat het perfect aansluit op jouw behoeften.

WAT HOUDT MERKSTRATEGIE IN?

Bij een branding traject beginnen we altijd met het ontwikkelen van een merkstrategie. Dit is een belangrijk onderdeel omdat dit de basis vormt voor een succesvol en duurzaam merk. We onderzoeken onder andere wie je ideale klanten zijn, je visie, je positie op de markt en het creëren van een unieke boodschap. We begeleiden je graag door dit proces en zorgen voor een stevige basis voor jouw merk, waardoor jouw branding emotie en betekenis overbrengt.

Je krijgt o.a. helderheid over de volgende zaken:
- Merkvisie
- Persoonlijkheid van je merk
- Tone of voice van je merk
- Positie van je merk en concurrentieanalyse
- Doel van je merk
- Ideale klantprofiel