Een 1:1 brandingtraject van zes weken. Wil je klanten aantrekken die de verbinding voelen met jouw boodschap? Dat doe je met Brand Build. 

Brand Build

Met jouw vibe droomklanten aantrekken

DE KRACHT VAN JOUW MERK IN BEELD

Dat doe je met een branding die naadloos aansluit bij wie jij bent. Met een branding die jouw gevoel zichtbaar maakt in kleuren, een logo, symbolen en lettertypen. Jouw potentiële klanten voelen de passie die jij vanbinnen voelt. Maar het doet meer… een branding die jouw verhaal vertelt, zorgt voor herkenning. Dan trek je droomklanten aan die jou als persoon bewonderen én verbinding voelen met jouw boodschap. 

Met heerlijke vibes als resultaat. Want er ontstaan samenwerkingen waar je van geniet, omdat je werkt met klanten die jouw vuur waarderen. 

Jij krijgt:

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Een merkessentie vragenlijst
Een strategiesessie over jouw merk
Een uitgewerkte merkstrategie met moodboard
Een stralend logo
Een kleurenpalet met kleurcodes
Typografie
Een Brand Guide over het gebruik van jouw branding
Zes symbolen voor herkenbaar- en zichtbaarheid
Check-up

Trek droomklanten aan met authentieke branding
voor 1950,-*

Brand build

* Je kan in termijnen betalen. Investering is exclusief btw

Yoni did a fantastic job creating my brand design. She was able to manifest my vision which wasn't easy for me to articulate, but she truly delivered above expectations and was very easy to work with. She really was open and helpful with my feedback during the process, and I'm really grateful to have chosen someone so talented and thoughtful to work with. Thank you!!!

Sara - Sara Verre

"Wauw, we zijn echt onder de indruk van de website! Het is prachtig ontworpen. Ik had me nooit zo'n mooie website kunnen voorstellen, maar jij hebt het werkelijkheid gemaakt. Dankjewel!"

Daniël - Flourish Health

"Ik ben absoluut een ambassadeur van Creative Vibes geworden. Ik zal Yoni dan ook heel graag bij iedereen aanbevelen als het gaat om branding, merk-uitstraling en website ontwerp. Yoni heeft met haar creativiteit en goede ideeën in een vrij korte tijd mijn bedrijfsideeën omgezet naar een merk. Doordat ze goed luisterde naar mijn wensen en ideeën, heeft ze iets gecreëerd wat precies past bij mij en wat ik in de markt wil zetten. 5/5 sterren!"

Yannick - LYNK People

"Wauw, we zijn echt onder de indruk van de website! Het is prachtig ontworpen. Ik had me nooit zo'n mooie website kunnen voorstellen, maar jij hebt het werkelijkheid gemaakt. Dankjewel!"

Yannic - CrossFit NEXT 050

Toen ik begon met het samenwerken met Yoni, wist ik nog niet helemaal hoe ik mijn branding vorm wou geven. Ik had een paar losse ideeën, maar nog niet veel meer. Door het stellen van de juiste vragen, heeft Yoni mijn gedachten en ideeën in iets heel moois om weten te zetten. Ik ben onwijs blij met het ontwerp wat Yoni heeft gemaakt voor mijn logo, website en social templates. Het resultaat past precies bij wat ik met mijn bedrijf uit wil stralen!

Isa - FLOW Health & Balance

“Met JUST.thelifestyle waren we opzoek naar een designer die aan de behoefte kon voldoen van onze startende onderneming. Wij hadden nog geen huisstijl en wilden onze huisstijl laten ontwikkelen en deze stijl doorvoeren in onze e-boeken. Yoni heeft dit kunstje meer dan goed geflikt en is zeer professioneel te werk gegaan. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en de eindproducten. Kortom Vibes by Yoni is de persoon voor je design klussen.”

Maarten de Groot - JUST.thelifestyle

“Yoni turned our dream for The Kynd Space into physical reality, beyond our already highly impressed expectations.”

Yvette - The Kynd Space

"Ik ben absoluut een ambassadeur van Creative Vibes geworden. Ik zal Yoni dan ook heel graag bij iedereen aanbevelen als het gaat om branding, merk-uitstraling en website ontwerp. Yoni heeft met haar creativiteit en goede ideeën in een vrij korte tijd mijn bedrijfsideeën omgezet naar een merk. Doordat ze goed luisterde naar mijn wensen en  ideeën, heeft ze iets gecreëerd wat precies past bij mij en wat ik in de markt wil zetten. 5/5 sterren!"

Yannick - LYNK People

Of stijg je overal bovenuit met het pakket: ’The Full Vibes’?

Door te zijn wie je bent, ben je uniek

Daarom leggen we de focus op de menselijke kant van jouw onderneming en werken we holistisch. We starten met het bouwen van een fundament in een strategische sessie over de hartslag van jouw onderneming. Daarin geven we je de ruimte om jezelf te zijn, want daar ben je uniek. Dat zetten we om naar een branding die jouw passie voelbaar maakt. 

Dus… wil je een herkenbaar merk dat droomklanten aantrekt?

Let’s show you to the world. - Creative Vibes

We See you,
We HeaR you,
We FeeL you.

✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK ✦ Een krachtig merk vanuit jouw missie ✦ AUTHENTIEKE MERKEN MET EEN HOLISTISCHE AANPAK 

6. CHECK UP

5. YES, SHOWTIME!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - De hartslag van jouw merk

Pak er een kopje koffie bij, dan maken we on- of offline kennis. We vragen je alles over jouw bedrijf en waar je heen wilt. Dan ontdekken we samen hoe we jou kunnen helpen. Voelt dit voor ons beide als een begin van iets moois? Dan heb je voordat je het weet een voorstel in je mailbox. 

1. Het ontdekkingsgesprek

6. CHECK UP

5. YES, SHOWTIME!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

Jij bent het fundament van jouw merk. Na het invullen van een vragenlijst, gaan we de verdieping in met een brainstormsessie. Alles komt voorbij. Jouw persoonlijkheid, kernwaarden en de tone of voice. Het is de basis voor het creëren van een connectie met je doelgroep. Na deze sessie gaan wij aan de slag met jouw merkstrategie en start de volgende fase!

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - hartslag van jouw merk

1. Het ontdekkingsgesprek

6. Check up

5. YES, SHOWTIME!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

Achterover leunen maar! Jij dan hè? Wij zetten de eerste stappen om jouw vuur te transformeren naar een visueel merk. Jij ziet hoe jouw merk tot leven komt. Kun jij ook niet wachten tot het eindresultaat?

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - hartslag van jouw merk

1. Het ontdekkingsgesprek

6. CHECK UP

5. YES, showtime!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

Om ervoor te zorgen dat de branding eruit ziet zoals je hoopt, checken we bij je in voor feedback. Jouw waardevolle input verwerken we, zodat het naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. 

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - hartslag van jouw merk

1. Het ontdekkingsgesprek

6. Check up

5. YES, SHOWTIME!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

YES! Het is zover: jouw merk is klaar om in de schijnwerpers te staan. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, krijg je de hulp van de Brand Guide. Zodat jij precies weet hoe je jouw branding sterk naar buiten brengt.

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - hartslag van jouw merk

1. Het ontdekkingsgesprek

6. Check up

5. YES, SHOWTIME!

4. ALLE PUNTJES OP DE Ï

3. De creativiteit barst los

Je bent nog niet van ons af! Jouw merk heeft de tijd nodig om tot leven te komen en na drie maanden nemen we contact met je op om te checken hoe het gaat. Loop je ergens vast? Of heb je vragen? Vertel ons er alles over. Dan helpen we je weer op weg met duidelijke handvatten. 

2. Merkstrategie 

2. Merkstrategie - hartslag van jouw merk

1. Het ontdekkingsgesprek

Zo maak je jouw passie voelbaar in branding

Meest gestelde vragen

Wellicht ben je benieuwd naar een aantal dingen

Is een nieuwe branding wel iets voor mij?

Dat kun jij alleen bepalen! Merk je dat het lastig is om klanten aan te trekken waar jij echt blij van wordt? Of loop je ergens anders tegenaan? We helpen je graag bij het maken van deze keuze. Plan daarom hier een gratis ontdekkingsgesprek in en krijg antwoord op deze vraag. 

Kan ik alleen een logo krijgen in plaats van het volledige pakket?

We willen graag een logo voor je maken, maar een logo alleen maakt geen volledig merk. We denken dat we een diepgaande aanpak nodig hebben om je merk echt te veranderen en naar een hoger niveau te tillen, zodat je succes kunt hebben. Daarom bieden we geen losstaand logo-ontwerp aan, maar werken we aan een complete branding.

Er zijn zoveel designers, hoe weet ik welke bij mij past?

Heb je keuzestress? Dat snappen we helemaal, maar elke ontwerper heeft zijn eigen specialiteit. Heb jij met jouw bedrijf een focus op het welzijn van de mens? Grote kans dat we een match zijn. Want onze passie ligt daar ook. Meer over ons lezen? Dat kan hier! 

Alles ziet er goed uit, hoe kunnen we van start gaan?

Dat is geweldig om te horen! We staan te popelen om aan de slag te gaan. Om het proces te starten, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via dit formulier. Als je liever eerst persoonlijk wilt kennismaken, kun je dat doen via deze link. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Tot snel!

“Een hele fijne samenwerking met Yoni gehad! Ze luistert goed, is een fijn persoon en kwam met creatieve ideeën voor de producten. Echt een aanrader!”

Human Potential Studio

Chantal

“Yoni turned our dream for The Kynd Space into physical reality, beyond our already highly impressed expectations.”

The Kynd Space

Yvette

"Ik ben absoluut een ambassadeur van Creative Vibes geworden. Yoni heeft met haar creativiteit en goede  ideeën in een vrij korte tijd mijn missie omgezet naar een merk.

Yannick

LYNK People

Yoni did an amazing job creating my brand design. She understood my vision and was very receptive to my feedback. I'm grateful to have chosen such a talented and thoughtful person to work with.

Sara

Sara Verre

Schrijf ons een bericht..
Telefoon
Email
Naam

Zoek je naar een bureau dat al je ideeën omzet in een website die werkt als een magneet? Laat van je horen en steek ons met je enthousiasme aan! Dan ontdekken we in een gesprek hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen. 

Jouw passie omzetten in een branding

JE BERICHT IS VERSTUURD. WE NEMEN zo snel mogelijk CONTACT MET JE OP.

THANK YOU!