Het is meer dan alleen het ontwerpen van iets moois. We brengen een gevoel over. Vibes die resoneren met jou en je ideale klanten op de juiste frequentie. Want we geloven dat een merk krachtig is, als het authentiek is en voor een emotionele verbinding zorgt. 

Dat is precies waar onze kracht ligt: het gevoel en de emotie omzetten in een merk. Combineer dit met onze passie voor welzijn en je hebt ons! Spiritualiteit, fitness, voeding en mindfulness trekken constant onze aandacht. Delen wij dezelfde passie voor het welzijn van de mens? Pas maar op dat we je niet aansteken met ons enthousiasme!

Zetten we samen jouw vuur om in een krachtig merk?

Wij creëren 
Jouw vibes

Over ons

Good vibes

100%

succesvolle PROJECTen

270+

enthousiaste
klanten

120+

Ervaring IN jaren

7+

Het gaat allemaal om mensen - mensen zoals jij, met prachtige verhalen en een brandend verlangen om hun missie in de wereld te brengen en anderen te helpen. Wij zijn hier om jou te ondersteunen bij het vormgeven van dat verlangen tot een krachtige merkidentiteit.

We willen je niet alleen helpen een merk te creëren, maar een merk dat écht resoneert met je droomklanten en een diepgaande connectie tot stand brengt. Want jouw verhaal is uniek en verdient het om te schitteren in elk aspect van je merk.

JOUW MERK LATEN STRALEN

Onze missie

Let’s show you to the world. - Creative Vibes

We See you,
We HeaR you,
We FeeL you.

BRAND AND WEB DESIGNER YONI HESSING

The creative mind

Van potloden op kleurvolgorde leggen en kunstwerken op nagels maken in mondriaanstijl tot handpan spelen en koken. Je snapt ‘m hè? Het creatieve in mij gaat way back en groeit alleen maar! 

Op de havo merk ik dat ik bezig wil zijn. Want huiswerk maken is duidelijk niet mijn favoriet en de theorie in vakken vind ik maar ingewikkeld. 

Daarom zoek ik naar een opleiding waarin ik mijn creatieve kant en ruimtelijk inzicht wel kan laten ontplooien. Een opleiding die echt bij me past. Het grafisch lyceum is een volgende logische stap en daarna volgt -hoe kan het ook anders- de kunstacademie in Groningen. Huiswerk doen is opeens leuk en ik merk aan alles dat ik op mijn plek zit.  

En daarna? Ook daarna blijf ik doen waar ik blij van word: unieke ontwerpen maken als brand- en webdesigner. Eerst in loondienst, nu al sinds 2019 met Creative Vibes. Alsof alles op zijn plek valt. 

Ik merk hoe fijn het is dat ik nu in mijn kracht sta en mezelf mag zijn. Mijn creativiteit, nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen en enthousiasme bloeien als ik jou met mijn werk mag laten zijn wie je bent. In het eindresultaat van de branding en website, maar ook in de samenwerking al. Ik ben nieuwsgierig naar je vuur en voel goed aan waar je behoefte aan hebt. Als we samen die verdieping creëren, leer ik jou en je passie kennen op een ander niveau. 

Dat geeft meer betekenis aan onze samenwerking en heeft grote invloed op de kwaliteit en impact van jouw nieuwe branding en website. Want dan rolt er een ontwerp uit dat bij je past.

Door mijn eerlijkheid voel je dat je de juiste keuze maakt en heb je vertrouwen in onze samenwerking. En ik beloof je: zo trots als ik nu ben op mijn merk, zo trots ben jij straks ook op jouw merk. Stel je eens voor wat je voelt als jouw logo groot aan de muur hangt. Verschijnt er dan een grote glimlach? Bij mij wel! 

Geboren en getogen in het levendige Rotterdam, maar in 2017 trok ik naar het noorden, naar Groningen, voor mijn masterstudie. Daar ontdekte ik niet alleen mijn passie voor wetenschappelijk schrijven, maar ook dat ik mijn creatieve kant kan uiten in mijn pen. Als copywriter combineer ik nu beide werelden en weef ik unieke verhalen voor merken en websites.

Mijn kracht ligt in het creëren van zowel meeslepende teksten als mijn diepgaande betrokkenheid bij jouw verhaal. Met nieuwsgierigheid en empathie bouwen we samen een sterke band die resulteert in krachtige branding en websites die jouw unieke identiteit weerspiegelen. Gepassioneerd door woorden en gedreven door creativiteit, ben ik jouw partner in het vertellen van jouw verhaal.

Romee

COPYWRITER

Meet the A-Squad

Team vibes

ONTDEK ONS WERK

LAAT JE INSPIREREN

“Een hele fijne samenwerking met Yoni gehad! Ze luistert goed, is een fijn persoon en kwam met creatieve ideeën voor de producten. Echt een aanrader!”

Human Potential Studio

Chantal

“Yoni turned our dream for The Kynd Space into physical reality, beyond our already highly impressed expectations.”

The Kynd Space

Yvette

"Ik ben absoluut een ambassadeur van Creative Vibes geworden. Yoni heeft met haar creativiteit en goede  ideeën in een vrij korte tijd mijn missie omgezet naar een merk.

Yannick

LYNK People

Yoni did an amazing job creating my brand design. She understood my vision and was very receptive to my feedback. I'm grateful to have chosen such a talented and thoughtful person to work with.

Sara

Sara Verre

Schrijf ons een bericht
Telefoon
Email
Naam

Zoek je naar een bureau dat al je ideeën omzet in een onverwoestbaar merk? Laat van je horen en steek ons met je enthousiasme aan! Dan ontdekken we in een gesprek hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen. 

JOUW PASSIE OMZETTEN IN EEN MERK

JE BERICHT IS VERSTUURD. WE NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

THANK YOU!